Verlenging samenwerking tussen SKSG en FC Groningen

Foto: Communicatie SKSG

Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) en FC Groningen blijven ook in de toekomst samenwerken en verlengen hun samenwerking met drie jaar.

Enno van der Werff, algemeen directeur SKSG en Hans Nijland, algemeen directeur FC Groningen zetten zondag 19 november hun handtekening onder een nieuwe, driejarige overeenkomst.

Samenwerking

SKSG en FC Groningen werken sinds 2014 samen. Bij SKSG staat de ontwikkeling van de kinderen door middel van plezier hebben, het “buiten” zijn en het stimuleren van sociale en motorische vaardigheden centraal.

FC Groningen is met dit streven een zeer geschikte partner. Met deze samenwerking worden niet alleen de kinderen van jongs af aan betrokken bij FC Groningen, ook wordt er een bijdrage geleverd aan het enthousiast maken van kinderen voor sport en bewegen.

Ingericht op sport

Drie BSO-locaties van SKSG zijn volledig (in)gericht op sport. SKSG Calcio, gelegen op het trainingscomplex van FC Groningen, SKSG Kardinge en SKSG Rodenburg in Leek. Kinderen kunnen hier na schooltijd allerlei sporten beoefenen. Pedagogisch medewerkers van SKSG zorgen voor de begeleiding.

SKSG organiseert sportactiviteiten voor zowel SKSG kinderen als kinderen die niet verbonden zijn aan kinderopvang vanuit SKSG.

Activiteitenmiddag

Op zondag 19 november 2017, voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen – Vitesse, zijn er rondom het Tonny van Leeuwen standbeeld allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen die naar de wedstrijd komen kijken.

Op de activiteitenmiddag van aankomende zondag kunnen kinderen een mini-workshop voetbalskills volgen, op de foto met de bekende speler Mike Wierik, of een Freestyle show van Tom Vegter bewonderen.

Tijdens de activiteitenmiddag vindt de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen SKSG en FC Groningen plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen