Erasmus+ International Staff Week op Hanzehogeschool Groningen

Foto: Google Maps

De Hanzehogeschool Groningen ontvangt deze week, van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november, collega’s van Erasmus+ partnerinstellingen uit tien verschillende landen. De Erasmus+ International Staff Week is een jaarlijks terugkerend evenement. Het thema dit jaar is ‘The Sustainable University’.

The Sustainable University

De Hanzehogeschool vervult nadrukkelijk een maatschappelijke rol, waarin duurzaamheid een prominente plek heeft. In 2020 wil de hogeschool een voorbeeldrol vervullen als het gaat om duurzaamheid. In maart 2017 is de hogeschool daarom gestart met The Green Quest, een initiatief van het Financieele Dagblad (FD), BNR Nieuwsradio, Engie en Suez.

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de vertaling van de duurzaamheidsambities naar de praktijk.

Staff Week

Tijdens de week zullen bovenstaande thema’s en diverse invalshoeken aan bod komen. De Erasmus+ partnerinstellingen krijgen de gelegenheid om best practices en projecten in het kader van duurzaamheid te delen.

De week wordt afgesloten met een bezoek aan FC Groningen.

Erasmus+

De hogeschool participeert al 30 jaar, sinds 1987, met succes in het Erasmus+ programma. Het programm is bedoeld om de internationale mobiliteit van studenten, docenten en andere medewerkers in het hoger onderwijs te stimuleren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen