Stichting Kinderopvang Stad Groningen opent nieuwe BSO: SKSG St. Franciscus

Foto: Google Maps

Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) opent vrijdag 3 november een nieuwe buitenschoolse opvang: SKSG St. Franciscus. Deze bso is gevestigd in St. Franciscus dependance van de St. Michaëlschool aan de Numanstraat in Groningen.

SKSG St. Franciscus is een kleinschalige buitenschoolse opvang die aansluit bij de pedagogische visie van de St. Franciscus. Belangrijke uitgangspunten in die visie is respect voor de talenten van het kind én de wijze waarop een kind zich ontwikkelt.

Kinderen krijgen volop de ruimte om al hun talenten spelenderwijs te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Deze aanpak staat bekend als de pedagogiek van Reggio Emilia.

Opening

SKSG St. Franciscus wordt om 16.00 uur officieel geopend. Iedereen is welkom om de nieuwe locatie te komen bekijken en kennis te maken met de nieuwe buitenschoolse opvang.

Er is van alles te doen, van een discospringkussen, je eigen smoothie fietsen tot het maken van een foto met prinses Elsa van de bekende Disney film Frozen.

De deuren zijn geopend van 16.00 uur tot 18.00. Locatie: via dependance St. Franciscus van de St. Michaëlschool, Star Numanstraat 52 in Groningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen