Nespresso opent eerste Boutique in Groningen

Foto: Nespresso Boutique Groningen

Nespresso opent zaterdag 20 mei de deuren van een nieuwe Boutique aan de Brugstraat in het centrum van Groningen. Liefhebbers van kwaliteitskoffie kunnen hier zeven dagen per week rekenen op persoonlijk advies van de Nespresso koffiespecialisten en een uitgebreid aanbod koffies.

Met de opening van de eerste Boutique in Noord-Nederland speelt Nespresso in op de behoefte aan kwaliteitskoffie en service in deze regio.

Nespresso Boutique

De nieuwe Boutique biedt geoptimaliseerde service waarbij de koffiespecialisten beschikken over een tablet waarop ze een bestelling plaatsen. De bestelling wordt vervolgens achter de schermen klaargemaakt. Op deze manier kunnen zij nog persoonlijker advies geven. In combinatie met de Tasting Area vooraan in de Boutique, is de nieuwe Boutique in Groningen helemaal ingericht voor de perfecte koffiebeleving.

De nieuwe Boutique heeft een oppervlakte van 86 m2.

Nespresso Masterclasses

De Boutique biedt koffieliefhebbers ook de mogelijkheid om de Nespresso Masterclasses te volgen: interactieve workshops over passie voor koffie, waar de deelnemers koffie leren proeven als een ware connaisseur en kennismaken met het verhaal achter de koffie, van boon tot kopje.

Daarnaast is een vast onderdeel van elke Nespresso Boutique het recyclepunt. Hier kunnen gebruikte Nespresso capsules worden ingeleverd.

Feestelijke opening

De nieuwe Boutique opent feestelijk om 09.30 uur. De eerste honderd klanten ontvangen deze ochtend een presentatiekist gevuld met Nespresso capsules cadeau.

Keuze voor Groningen

Mark Ruijgrok, algemeen directeur Nespresso Nederland, is er trots op om de Boutique in Groningen te kunnen openen: “Wij hebben gemerkt dat er in het noorden van Nederland, en dan specifiek in Groningen, een grote vraag is naar hoge kwaliteit koffie. Met de opening van de Boutique in Groningen brengen we de ultieme koffiebeleving naar deze koffieliefhebbers toe. In deze Boutique zullen wij hen met de beste service bedienen en ligt de nadruk op persoonlijk advies van onze koffiespecialisten.”

Openingstijden

  • Maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur;
  • Dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur;
  • Donderdag van 09.30 uur tot 21.00 uur;
  • Zaterdag van 09.30 uur tot 17.30 uur;
  • Zondag van 12.00 uur tot 17:00 uur.

Locatie: Nespresso Boutique aan de brugstraat 1.

De opening van de Nespresso Boutique in het centrum van Groningen is onderdeel van de uitbreiding van het zelfstandige Boutique-netwerk. Nespresso opende in de afgelopen twee jaar twaalf nieuwe stand-alone Boutiques. Het aantal Boutiques in Nederland staat met de opening in Groningen in totaal op zeventien. Later deze maand wordt de achttiende Nespresso Boutique geopend, in Breda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen