Nieuwe masteropleiding Hanzehogeschool Groningen op zoek naar praktijkopdrachten

Foto: Google Maps

Hanzehogeschool Groningen is op zoek naar uitdagende innovatieve opdrachten vanuit de praktijk voor de nieuwe opleiding Master Healthy Ageing Professional.

Deze nieuwe opleiding startte vorige week met ruim 70 studenten, evenredig verdeeld over de voltijd- en deeltijd variant. Binnen de master Healthy Ageing Professional brengt de Hanzehogeschool praktijk, onderzoek én bedrijven samen om te werken aan verbetering van gezondheid.

Studenten van de masteropleiding hebben een achtergrond in bijvoorbeeld fysiotherapie, verpleegkunde, sociaal werk of sport en in het bijzonder de deeltijdstudenten brengen een schat aan werkervaring mee.

Interprofessioneel samenwerken

Tijdens de opleiding worden de studenten uitgedaagd over hun vakgebied heen te kijken en interprofessioneel samen te werken aan oplossingen, toepassingen en innovaties die te maken hebben met gezondheid en welzijn. Voorbeelden hiervan zijn nieuwe toepassingen voor techniek, sport en bewegingsconcepten, of het veranderen van de levensstijl.

Mogelijke opdracht

Om de opdrachten zo gevarieerd mogelijk te houden is de opleiding op zoek naar boeiende opdrachten vanuit de praktijk. Voor meer informatie of een mogelijke opdracht kan contact opgenomen worden met drs. Berthe Sikken, programmamanager Master Healthy Ageing Professional: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen