Wisselvallig weer met warmere temperaturen

Foto: Tobijas Schmitt via Pixabay

Komende week blijft het wisselvallig, maar gaan de temperaturen wel iets omhoog. Woensdag lijkt een droge dag te worden. De overige dagen van de week zijn er buien.

Maandag is het een bewolkte dag waarbij ook een bui mogelijk is. Vooral het noordwesten en westen hebben de meeste kans op droog weer. Tijdens een stevige bui kan het onweren en mogelijk komt ook hagel voor. Tijdens droge momenten is er ruimte voor de zon. De temperaturen lopen op tot rond de 20 graden.

Dinsdag begint droog, maar de bewolking neemt toe in de loop van de dag. ’s Middags trekt een regengebied over het land. Overdag liggen de maxima tussen de 19 en 21 graden. Woensdag verloopt rustig en droog met een mix van wolken en zon bij maxima van 18 tot 22 graden.

Donderdag wordt een warme junidag volgens Weeronline met landinwaarts mogelijk zomerse temperaturen van 25 graden of meer. Het is overwegend zonnig en droog. Later op de dag neemt de kans op stevige regen- en onweersbuien toe. Vrijdag verloopt buiig en minder warm. Daarna neemt de kans op een droger, warmer en zonniger weertype toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen