Aangepaste planning werkzaamheden Paterswoldseweg oostzijde

Foto: Aanpak Ring Zuid

Bij de onderdoorgang van de ringweg aan de Paterswoldseweg is Aanpak Ring Zuid momenteel bezig met de definitieve inrichting. De planning van deze werkzaamheden is aangepast, meldt Aanpak Ring Zuid.

Eerst wordt de oostzijde van de weg opnieuw ingericht. Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de riolering en het fietspad aan de oostzijde in volle gang. Het fietspad en het voetpad aan de oostzijde worden nu op 19 juni in gebruik genomen. De overige werkzaamheden aan de oostzijde duren tot 1 juli. Daarna wordt het autoverkeer omgezet naar de oostzijde. Het verkeer kan gedurende de werkzaamheden vanuit beide richtingen de onderdoorgang passeren via de tijdelijke wegen.

Vanaf 2 juli

Van 2 juli tot 2 september wordt gewerkt aan de westzijde van de Paterswoldseweg. Het verkeer kan ook dan vanuit beide richtingen de onderdoorgang passeren. Het fietspad en het voetpad aan de westzijde worden vanaf ongeveer 31 juli in gebruik genomen. Tot 2 september wordt vervolgens gewerkt aan de nieuwe rijbaan aan de westzijde van de Paterswoldseweg.

Vanaf 2 september

De laatste werkzaamheden zijn in de week van 2 tot 6 september met het aanbrengen van de deklagen en belijning. In die week zijn de onderdoorgang en alle aansluitingen met de Laan van de Vrede, de Muntinglaan en de Expositielaan dicht voor auto- en fietsverkeer. Het voetpad is wel toegankelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen