Af en toe wat regen, overwegend droog en zacht weekendweer

Foto: De Redactie

In het weekend blijft op zowel zaterdag als zondag niet droog. De zon schijnt volgens Weeronline vaker in de kustprovincies dan in het binnenland.

Zaterdag zijn er enkele buien, maar is het ook vaak droog. Wel waait er een matige zuidwestenwind en aan zee is de wind soms vrij krachtig. Er zijn veel wolkenvelden en vooral in de ochtend kan het daarbij af en toe regenen. In de middag is het droger en kan de zon even doorbreken, maar is er ook nog kans op regen. Het wordt 15 graden in het noorden tot 18 graden in het zuiden.

Veel wolken zijn te zien op zondag en ook dan kan het af en toe regenen. In de middag is het vaak droog en is de zon soms te zien. Een matige wind waait uit het zuidwesten.

Volgende week

Na het weekend blijft het licht wisselvallig en zacht. Maandag zijn er veel wolkenvelden, valt lokaal wat regen en laat de zon zich alleen tijdelijk zien. De temperaturen kunnen in zuidoost Nederland zelfs uitkomen op 20 tot 22 graden. Het is nog onduidelijk of het warme herfstweer daarna nog aanhoudt of dat de temperatuur daalt naar normale waarden daalt van 15 of 16 graden.

Dinsdag volgen met perioden met regen, maar woensdag is het waarschijnlijk weer droog.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen