Jim Lo-A-Njoe nieuwe fractievoorzitter D66

Foto: Ingezonden- Fractie D66 Groningen

D66 trapt het nieuwe politieke seizoen af met een nieuwe voorzitter voor de fractie D66 in de Groningse gemeenteraad. Raadslid Jim Lo-A-Njoe neemt het stokje over van Tom Rustebiel. Dat maakte de D66-fractie woensdag bekend.

Rustebiel blijft als raadslid actief op de portefeuilles ruimtelijke ordening, economie en financiën maar wil zich meer richten op zijn reguliere baan. ‘Ik heb Jim de afgelopen vier jaar meegemaakt als collega en van dichtbij gezien wat hij kan. En dit is het goede moment om hem deze ruimte te geven en om samen verder te werken aan de realisatie van de ambities van D66 in Groningen’, aldus Rustebiel.

Lo-A-Njoe: ‘Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn fractie om het fractievoorzitterschap voor hen te gaan vervullen. We hebben een dynamisch team en ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met dit mooie team het D66 gedachtegoed de komende jaren neer te gaan zetten.’

De zevenkoppige fractie van D66 Groningen bestaat naast Rustebiel en Lo-A-Njoe uit de raadsleden Andrea Poelstra-Bos, Mirjam Gietema en Maria Martinez Doubiani en woordvoerders Isa Peters en Vincent Boswijk. Peters is ook communicatiemedewerker van de fractie.

 

(Bron: Ingezonden bericht)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen