Heien bij Paterswoldseweg mogelijk tot ver in de stad hoorbaar

Foto: Archief De Redactie

Het heien van nieuwe palen voor het viaduct aan de Paterswoldseweg kan dit weekend en maandag tot ver in de stad te horen zijn. Dat meldt Aanpak Ring Zuid.

Woensdag werd een kleine heistelling opgebouwd. Donderdag en vandaag is tussen de noordzijde van het viaduct en het tijdelijke viaduct de grote heistelling gebouwd.

Het heien van de kleine palen is donderdag begonnen en duurt nog tot en met vrijdag 29 juli. Van zaterdag 23 tot en met maandag 25 juli start het heien van de grote palen.

Het geluid ontstaat doordat er met staal op staal gewerkt wordt. De werkzaamheden vinden plaats van 7.00 uur tot 22.00 uur. De onderdoorgang van de Paterswoldseweg is vanwege de werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer tot en met donderdagavond 28 juli.

Nieuwe viaduct over de Paterswoldseweg

Het nieuwe viaduct over de Paterswoldseweg wordt gebouwd in twee delen. Aan de noordzijde is het nieuwe viaduct al klaar. Nu wordt gebouwd aan de andere helft van het viaduct.

Wie de werkzaamheden bij de Paterswoldseweg wil volgen kan dit zien via de tijdelijke webcam. (Zie hieronder)

 

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen