Installatie dijkgraaf Roeland van der Schaaf bij Waterschap Noorderzijlvest

Foto: Waterschap Noorderzijlvest krijgt woensdag 6 juli een nieuwe dijkgraaf. Roeland van der Schaaf wordt beëdigd door de Commissaris van de koning René Paas. Van der Schaaf volgt Bert Middel op, die met pensioen is gegaan. Het Waterschap krijgt met van der Schaaf een ervaren bestuurder. De 51-jarige van der Schaaf was sinds 2012 wethouder (PvdA) in de gemeente Groningen. De functie van dijkgraaf is volgens van der Schaaf een prachtige kans: “Ik heb met veel plezier bijna tien jaar lang het wethouderschap in de gemeente mogen vervullen, de functie van dijkgraaf is daarop een erg mooi vervolg. Noorderzijlvest heeft in de komende jaren stevige uitdagingen zoals de aanpassing aan de gevolgen van de klimaatverandering. Water gaat steeds een belangrijkere rol spelen in onze samenleving”. De bijeenkomst vindt plaats in het waterschapshuis aan de Stedumermaar in Groningen.

Waterschap Noorderzijlvest krijgt woensdag 6 juli een nieuwe dijkgraaf. Roeland van der Schaaf wordt beëdigd door de Commissaris van de koning René Paas.

Van der Schaaf volgt Bert Middel op, die met pensioen is gegaan. Het Waterschap krijgt met van der Schaaf een ervaren bestuurder. De 51-jarige van der Schaaf was sinds 2012 wethouder (PvdA) in de gemeente Groningen.

De functie van dijkgraaf is volgens van der Schaaf een prachtige kans: “Ik heb met veel plezier bijna tien jaar lang het wethouderschap in de gemeente mogen vervullen, de functie van dijkgraaf is daarop een erg mooi vervolg. Noorderzijlvest heeft in de komende jaren stevige uitdagingen zoals de aanpassing aan de gevolgen van de klimaatverandering. Water gaat steeds een belangrijkere rol spelen in onze samenleving”.

De bijeenkomst vindt plaats in het waterschapshuis aan de Stedumermaar in Groningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen