Vrije Inloop tijdens de voorjaarsvakantie bij VRIJDAG

Foto: Mariska de Groot

Kinderen hoeven zich tijdens de voorjaarsvakantie niet te vervelen. VRIJDAG, het huis van de amateurkunst, organiseert een Vrije Inloop op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 februari.

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar maken dan spelenderwijs kennis met beeldende kunst en theater.

“Het thema van de Vrije Inloop is Sprookjes. Samen stappen we in een heuse sprookjeswereld; we komen spookjesfiguren tegen en kruipen zelf in de rol van ridder, prinses of heks. We maken schaduwtheater en tekenen, schilderen en bouwen aan ons eigen sprookjeslandschap”, aldus kunstenaar-docent Akke de Groot.

Vrije Inloop

VRIJDAG organiseert elke woensdagmiddag de Vrije Inloop en biedt kinderen de kans hun creatieve talenten te ontdekken. Kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars werken samen, maar kinderen zijn de baas.

De kinderen kiezen zelf en experimenteren met verschillende dingen. Hierdoor leren ze veel over kunst, techniek en het gebruik van allerlei materialen en ontdekken ze wat ze leuk vinden om te doen.

Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie is de Vrije Inloop op dinsdag-, woensdag- én donderdagmiddag. Iedereen mag elke dag meedoen. De Vrije Inloop begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aan het einde van elke middag worden de ouders uitgenodigd om te kijken naar wat er gemaakt is.

De Vrije Inloop vindt plaats bij VRIJDAG aan de locatie Walstraat 34 in Groningen (nabij het UMCG).

Vrijdag werkt met een strippenkaart. Per dag gebruik je een strip. Eén strip kost 8 euro, vijf strippen 40 euro en tien strippen 75 euro.

Kinderen met een Stadjerspas kunnen tijdens de voorjaarsvakantie gratis meedoen. Houders van de pas krijgen in totaal drie gratis strippen. Deze kunnen tijdens de vakantie worden ingezet, maar ook worden bewaard voor een volgende keer.

Opgeven is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op bijvrijdag.nl/vrije-inloop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen