Uittips voor zaterdag 12 januari

Foto: Google Maps

De open dag van het Grafisch Centrum Groningen of de Ommelander Markt bezoeken of naar het multimediaal theaterspektakel ‘Wubbo’s last words: Save the Earth!’ Het kan allemaal vandaag.

Open dag Grafisch Centrum Groningen

Het Grafisch Centrum Groningen organiseert vandaag van 11.00 tot 15.00 uur open huis.

Grafische technieken die in de grafiekwerkplaats beoefend worden zijn onder andere etsen, prenten maken in hoogdruk, lithografie, zeefdruk, typografie en houtdruk.

Er worden demonstraties gegeven en informatie over de cursussen die dinsdag 15 januari van start gaan door docenten en (oud-)cursisten. Verder is de nieuwe Koppermaandagprent) te koop en is er een tentoonstelling te zien van het werk van Maarten de Jong.

De Open Dag is van 11.00 uur tot 15.00 uur te bezoeken bij het Grafisch Centrum Groningen aan de Warmoesstraat 41.

Ommelander Markt

Ook in het nieuwe jaar zal de Ommelander Markt iedere tweede en vierde zaterdag te bezoeken zijn op het Harmonieplein aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen.

Op de streekmarkt met (h)eerlijke producten uit de regio zijn verschillende producten als fruit, verschillende soorten kaas en vlees, verse soepen en taarten maar ook non-food producten als verzorgende kruidenproducten, zeep en handgesponnen wol verkrijgbaar. De markt is te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor alle standhouders en informatie: ommelandermarkt.nl.

Wubbo’s last words: Save the Earth!

In MartiniPlaza is ‘Wubbo’s last words: Save the Earth!’, een multimediaal theaterspektakel te bezoeken. In de show met Jörgen Raymann komen hetleven en de dromen van één van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden voorbij: astronaut Wubbo Ockels. De voorstelling met Jörgen Raymann is vol humor, een megagroot videodecor, een liveband en zang van Bert Heerink (bekend van de hardrockband Vandenberg). De aanvang is om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie: martiniplaza.nl.

Reacties

article
764245
Uittips voor zaterdag 12 januari
De open dag van het Grafisch Centrum Groningen of de Ommelander Markt bezoeken of naar
https://groningen.nieuws.nl/evenementen-in-groningen/764245/uittips-voor-zaterdag-12-januari/
2019-01-12T09:00:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/01/11193111/grafisch-centrum-groningen4.jpg
Evenementen in Groningen