Laatste startbewijzen voor Menzis 4 Mijl van Groningen

Foto: Archief De Redactie

Voor de 32e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Het grootste sportevenment van het Noorden vindt zondag 14 oktober plaats.

Jaarlijks lopen zo’n 23.000 deelnemers van de 4 Mijl van Haren naar Groningen, variërend van beginnende recreanten tot wereldtoppers. De lopers leggen exact 6,437 km af.

De Menzis 4 Mijl bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel, het UMCG Transplantatiecentrum.

Doe de 4 Mijl anders

Op de vooravond van de 4 Mijl vindt de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Deelnemers leggen exact hetzelfde parcours van 6,437 km tussen Haren en Groningen af, maar dan op alternatieve wijze. Op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen, niets is te gek.

Iedereen mag aan de 4Mijl4You meedoen op zijn eigen manier, waarbij er onderscheid is in een startgroep van 3 km per uur, 6 km per uur en 15 km per uur. Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement met veel entertainment.

Inschrijven kan via www.4mijl4you.nl.

Inschrijven nog mogelijk

Inschrijven voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is nog mogelijk via www.4mijl.nl. ALs deelnemers zich vóór woensdag donderdag 20 september inschrijven krijgen deelnemers het startnummer nog thuisgestuurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen