Uittips voor zaterdag 3 maart

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Ben Pirard

Van Martini Dogshow tot streekproductenmarkt Nienoord of naar zeehondencentrum Pieterburen zijn een paar mogelijkheden vandaag.

Martini Dogshow 2018 Groningen

Op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 wordt weer de Martinidogshow met duizenden honden en hondenliefhebbers georganiseerd in Martiniplaza in Groningen.

Dit jaar is het een dubbele show. Dit houdt in dat beide dagen alle rasgroepen gekeurd worden. Minstens 2600 honden van 300 alle denkbare rassen, van de veel voorkomende labrador en herder tot exotische honden zoals de Owcharka zijn aanwezig op de Internationale Hondententoonstelling. Een internationaal keurmeesters korps zal hun oordeel vellen over de aanwezige honden.

Om 12.00 uur op zaterdag 3 maart start het grootste hondendiner ooit. Daarbij kunnen honden aanschuiven voor een waar smulfestijn op een meterslange gedekte tafel.

Verder vinden diverse workshops plaats en zijn er meer dan 30 aanbieders van hondenartikelen.

Het grootste hondenevenement van het noorden wordt georganiseerd door Noorder Kynologen Club. De openingstijden zijn beide dagen van 9.00 uur tot 17.30 uur. Voor meer informatie: martinidogshow.nl

Streekproductenmarkt Nienoord

Ook vandaag kan op de Streekproductenmarkt Nienoord eten van het seizoen gekocht worden. Elke eerst zaterdag van maand vindt deze markt met bijzondere producten plaats.

Van jam tot wol, van brood tot kruiden en fruit. Kijk voor alle standhouders op

De markt is te bezoeken van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Voor meer informatie: www.streekproductenmarktnienoord.nl

Voorjaarsvakantie bij zeehondencentrum Pieterburen

Het zeehondencentrum in Pieterburen is een zeehondenopvang waar je van dichtbij zeehonden kunt komen kijken. Kom langs en ontdek het leven, het leefgebied en het welzijn van de zeehond.

Er zijn rondleidingen. Hierbij wordt een kijkje genomen op plekken dat normaal gesloten is voor het publiek. Ook is er een wintervertelling en om 13.30 uur is er een parasietenshow.

De openingstijd is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is Hoofdstraat 94-A in Pieterburen. Voor meer informatie: zeehondencentrum.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen