Uittips voor zaterdag 20 januari

Foto: You Tube/ Beeldctiaat {Bouwwebcam.nl}

Vandaag is de streekmarkt Verhildersum te bezoeken, is het de laatste dag van Eurosonic Noorderslag en is de familiemusical Dummie de Mummie te bezoeken.

Streekmarkt Verhildersum

Vandaag begint om 10.00 uur tot 16.00 uur de Streekmarkt van Landgoed Verhildersum. Van ambachtelijk brood tot chocola, lekkere geitenkaas, worst, jam, chutneys, honing, eieren, boerenkazen, groente en fruit, het is allemaal te koop op deze markt. Ook voor een leuk cadeautje kunnen bezoekers terecht op de markt, dat elke derde zaterdag van de maand plaatsvindt.

Kijk hier voor deelnemers en meer informatie: verhildersum.nl

Locatie: Museumboerderij, Dijkstilsterweg 4 in Leens

Eurosonic Noorderslag

Vandaag is alweer de laatste dag van de 32ste editie van Eurosonic Noorderslag. Veel Europese acts lieten de afgelopen dagen hun talenten al zien op het grootste showcasefestival van Europa.

Voor bezoekers die geen ticket hebben zijn er veel gratis mogelijkheden, zoals Eurosonic Air op de Grote Markt met onder andere om 12.00 uur het optreden van het Noord Nederlands Orkest, dat deze gelegenheid gamemuziek speelt. Om 14.30 uur volgt Tim Knol en Ruben Hein om 15.45 uur en daarna Michelle David & The Gospel Sessions.

Ook de 2 Meter Sessies, het muziekplatform van Jan Douwe Kroeske met live showcases van veelbelovende muzikanten uit binnen- en buitenland is vandaag te zoeken van 13.15 uur tot 16.35 uur. Kijk voor meer informatie: eurosonic-noorderslag.nl

TSH Live 2018

Vandaag om 16:00 uur vind in het Student Hotel ROC Roadtrip plaats. Met vandaag Roadtrip, het reizende popcircus met acts van zeven mbo-muziekopleidingen. Lees ook: ROC Roadtrip in The Student Hotel

Dummie the Mummie in MartiniPlaza

Vandaag staat om 15.00 uur de familievoorstelling Dummie de Mummie op het programma in MartiniPlaza. Dummie de Mummie is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Tosca Menten. Het gaat over het ‘jongetje Goos Guts, die in het saaiste dorp ter wereld woont en op een dag ineens een mummie in zijn bed ziet’. Deze musical is belevenis voor de hele familie.

Voor meer informatie: martiniplaza.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen