Uittips voor zondag 14 januari

Foto: De Redactie

Zowel de Sieradenbeurs als de Paranormaal beurs zijn te bezoeken in MartiniPlaza, de finaledag van Eurocup Delfzijl en het Noord Nederlands Kampioenschap Droneracen staan op het programma deze zondag.

Sieradenbeurs

Vandaag is de de sieradenbeurs te bezoeken in Martini Plaza. Een verscheidenheid van sieraden, kralen en materialen, handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen en sieraden uit andere culturen zijn te vinden op de beurs. Ook kunnen bezoekers zelf een uniek sieraad maken of kosteloos een workshop volgen behoort tot de mogelijkheden.

De Sieradenbeurs is te bezoeken van 11.00 uur tot 17.30 uur. Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Paranormaal beurs

Voor de 40ste keer vindt de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs plaats in MartiniPlaza. Tijdens deze beurs, georganiseerd door bureau View zijn talloze standhouders aanwezig op het gebied van new age en alternatieven geneeswijzen. Paragnosten, magnetiseurs, helderzienden, astrologen, reikimasters en nog veel meer zijn aanwezig op de beurs.

Bezoekers kunnen langskomen voor advies over liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, studie, karakteranalyse, spirituele groei, massages of persoonlijke voorspellingen.

Ook zijn producten te koop van boeddha’s tot wierook, muziek en boeken of gezondheidsproducten. De beurs is te bezoeken van 11.00 uur tot 17.30 uur. Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen Voor meer informatie: paraview.nl

Eurocup Delfzijl

Vandaag is de finaledag van Eurocup Delfzijl. Voor deze dag zijn nog een beperkt aantal dagkaarten aan de kassa’s verkrijgbaar, wordt gemeld op facebook. Het jeugdindoortoernoei van betaalde voetbalorganisaties vindt voor het eerst plaats in het Groningen Seaports Stadion in de haven.

In poule A staat KRC Genk aan top gevolgd door FC Chelsea. In poule B is FC Bayern München koploper nadat ze met 3-0 achterstonden van Ajax. De eindstand werd één minuut voor tijd beslist in het voordeel van Bayern München: 5-4. Tevens staat FC Bayern aan kop gevolgd door Ajax in poule B.

Vanaf 8.45 uur zijn kaarten voor de toernooidag te koop. Kijk voor alle informatie het wedstrijdprogramma op eurocupdelfzijl.nl.

Noord Nederlands Kampioenschap Droneracen

Het Noord Nederlands Kampioenschap Droneracen staat vandaag op het programma in Eurohal van der Valk. Hierin nemen de 40 beste Noord-Nederlandse piloten het tegen elkaar op met snelheden tot wel 120 kilometer per uur.

Een nieuwe heat waarin 4 piloten het tegen elkaar opnemen om de snelste rondetijden te vliegen start iedere vijf minuten. Bezoekers kunnen middels een livestream meekijken. Ook zijn er simulatoren aanwezig om het zelf te proberen.

Het evenement vindt plaats in combinatie met de Midden-Groningen markt met live muziek. Ook is er een springkussen voor de kinderen.

De tijd is van 10.00 uur tot 16.30 uur. Locatie Eurohal van der Valk, Burgemeester Omtaweg 4 in Zuidbroek.

Voor meer informatie: dronevents.eu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen