Uittips voor zondag 7 januari

Foto: Jan Buurma

Vandaag is het de laatste dag van de kerstvakantie om te schaatsen op de Grote Markt, KerstPlaza of het Groot Winter Kerstcircus Groningen te bezoeken. Ook kan inspiratie opgedaan worden voor de vakantie tijdens Reis&Co of “ommetje” door de weilanden rond Bezoekerscentrum Reitdiep gemaakt worden.

Groningen on Ice op de Grote Markt

Vandaag is de laatste dag om Groningen on Ice te bezoeken, waarbij schaatsliefhebbers kunnen schaatsen op de Grote Markt. Ook kunnen bezoekers vandaag nog terecht in het horecapaviljoen met uitzicht op de ijsbaan voor een hapje of drankje. De overdekte ijsbaan van 775 m2, aangekleed in het thema Frozen is geopend sinds 16 november.

De ijsbaan is geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Voor meer informatie: groningenonice.nl

Kerstplaza Groningen

Vandaag is Kerstplaza, het grootste overdekte winterkermis van Nederland in MartiniPlaza voor het laatst te bezoeken. In deze enorme pretfabriek zijn er onder meer Draaimolens, botsauto’s, de achtbaan, touwtje trekken, suikerspinnen zijn allemaal te vinden bij Kerstplaza. Ook is een theatervoorstelling of een gezellige overdekte wintermarkt te bezoeken.

Er is één entreeprijs en deze toegangskaart geeft recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows.

Vandaag te bezoeken van 11.00-19.00 uur.

Voor meer informatie: kerstplazagroningen.nl

Groot Winter Kerstcircus Groningen

Het is de laatste dag vandaag om het Groot Winter Kerstcircus Groningen vandaag te bezoeken. Diverse internationale artiesten, veel dieren, acrobatiek en clows zijn er allemaal in de verwarmde circustent.

De voorstelling is om 15.00 uur.

Voor meer informatie: www.circus-renz-berlin.nl.

Reis&Co

Alvast in de vakantiestemming komen kan tijdens het leukste reisevenement van het noorden, Reis&Co in MartiniPlaza.

Reisinspiratie en ideeën opdoen, inspirerende lezingen, andere culturen proeven en een souvenier meenemen is allemaal mogelijk. De vakantievoorpret kan alvast beginnen tijdens Reis&Co 2018.

Vandaag te bezoeken van 10.00 uur – 17.00 uur

Voor meer informatie : www.reisenco.nl

Een “ommetje” door de weilanden rond Bezoekerscentrum Reitdiep

Vandaag staat een “ommetje” door de weilanden rond Bezoekerscentrum Reitdiep op het programma. De wandeling vertrekt vanuit Bezoekerscentrum Reitdiep door de weilanden en Noorderhoogebrug. Een gids van het Groninger Landschap loopt mee.

De wandeling is van 14.00 uur – 15.30 uur. Deelname is gratis.

Deze wandeling is op iedere eerste zondag van de maand in 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen