Uittips voor zaterdag 6 januari

Foto: De Redactie

Het is vandaag de laatste kans in het laatste weekend van deze vakantie om te schaatsen op de Grote Markt, KerstPlaza of het Groot Winter Kerstcircus Groningen te bezoeken. Ook kan inspiratie opgedaan worden voor de vakantie tijdens Reis&Co.

Laatste kans voor schaatsen op de Grote Markt

Schaatsliefhebbers hebben dit weekend nog de kans om te schaatsen op de Grote Markt bij Groningen on Ice. Het kan komende zondag 7 januari voor het laatst.

De overdekte ijsbaan van 775 m2, aangekleed in het thema Frozen is geopend sinds 16 november. Ook kunnen bezoekers voor een hapje of drankje terecht in het gezellige horecapaviljoen met uitzicht op het schaatsen.

De ijsbaan is geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Voor meer informatie: groningenonice.nl

Kerstplaza Groningen

Kerstplaza, het grootste overdekte winterkermis van Nederland in MartiniPlaza is dit weekend voorhet laatst te bezoeken. In deze enorme pretfabriek zijn er onder meer draaimolens, botsauto’s, de achtbaan en kunnen suikerspinnen gegeten worden. Ook is een theatervoorstelling of een gezellige overdekte wintermarkt te bezoeken.

Er is één entreeprijs en deze toegangskaart geeft recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows.

Vandaag te bezoeken van 11.00-19.00 uur.

Voor meer informatie: kerstplazagroningen.nl

Groot Winter Kerstcircus Groningen

In het laatse weekend van de kerstvakantie is het Groot Winter Kerstcircus Groningen vandaag te bezoeken om 15.00 uur. Diverse internationale artiesten, veel dieren, acrobatiek en clows zijn er allemaal in de verwarmde circustent.

Bekijk de Siberische steppenkamelen en de vele paarden en honden, welke worden gepresenteerd door de uit Spanje afkomstige Enrico Frank en de uit Italië afkomstige Bernardo Armani. Ook is er (lucht)acrobatiek en clownerie te zien.

Voor meer informatie: www.circus-renz-berlin.nl.

Reis&Co

Het leukste reisevenement van het noorden is dit weekend te bezoeken in MartiniPlaza.

Reisinspiratie en ideeën opdoen, inspirerende lezingen, andere culturen proeven en een souvenier meenemen is allemaal mogelijk. De vakantievoorpret kan alvast beginnen tijdens Reis&Co 2018.

Vandaag te bezoeken van 10.00 uur – 17.00 uur

Voor meer informatie : www.reisenco.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen