Uittips voor zondag 29 oktober

Foto: Publiek Domein

Halloween bij Boerderijum, naar de Healthy Market Groningen of de Stadjersmarkt of naar de Magisch Samhain in Bourtange. Ook is vandaag de 6e editie van de Zeemijlenloop Delfzijl.

Halloween Boerderijum

Het is vandaag vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur Halloweenfeest in de Boerderijum aan de Beijumerweg 19 abc in Beijum.

Verkleed komen en schminken, in een spannend toneelstuk meespelen (inschrijven vóór 10.15 en 13.15 uur), broodje eten met bloederige vingers, de bibbers krijgen van griezelbeesten en van angstaanjagende hapjes bij de Zijlen.

Rond het thema Halloween is van alles te zien in het NDE Natuur Educatie Centrum. Het wordt griezelen geblazen met een echt Reuzenpad, vleermuizen, skeletten van allerlei dieren en nog veel meer.

De toegang is gratis.

Healthy Market Groningen

De Vismarkt is van 10.30 uur tot 17.00 uur het decor voor The Healthy Market Groningen. Op deze markt, op initiatief van Manon Groenendijk uit Westerbork, eigenaar van DDBYS Beachwear on Wheels kunnen bezoekers kennismaken met sport, gezonde voeding en zijn er leuke dingen te zien en te koop. Ook kunnen bezoekers in alle rust van een hapje en een drankje genieten in een food court en spectaculaire demonstraties bijwonen.

Stadjersmarkt

Van 10.00 uur tot 16.30 is de Stadjersmarkt te bezoeken. Op deze markt zijn gebruikte en antieke spullen te vinden. Ook is er een braderie met neiuwe artikelen. Ook zijn er gratis kinderattracties met onder andere een springkussen en een mobiele speelwagen met glijbanen en ballenbak.

Zeemijlenloop Delfzijl

Vandaag is de 6e editie van de Zeemijlenloop Delfzijl plaats. Gekozen kan worden uit de drie (5,556 km) of de zes zeemijlen (11,112) in Delfzijl. Ook kan gewandeld worden, er is een kidsrun, een bedrijvenloop en een G-loop voor mensen met een verstandelijke beperking. De route gaat langs de historische plekken van Delfzijl, zoals de haven, een oude volkswijk en het centrum. Voor meer informatie: zeemijlenloopdelfzijl.nl

( Update) Magisch Samhain in Bourtange is afgelast

Het Magisch Samhain in Bourtange is afgelast vanwege de storm, meldt dvhn.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen