Start ticketverkoop eerste Groninger Museumnacht

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Wutsje

Groningen krijgt op zaterdag 9 september 2017 de eerste Groninger Museumnacht, waarbij alle musea in Groningen geopend zijn. De kaartverkoop voor de Groninger Museumnacht start donderdag 13 juli om 10.00 uur.

Een ticket geeft toegang tot alle musea in de stad Groningen: GRID, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum Groningen.

Gevarieerd programma

Naast een uniek nachtelijk bezoek aan de tentoonstellingen is er een feestelijk en gevarieerd programma met workshops, muziek, dans, koffie & cocktails en exclusieve rondleidingen door kunstenaars en conservatoren.

Speciaal voor de Museumnacht kunnen bezoekers zich over het water laten vervoeren. Museumschip Emma vaart tussen het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum. Het is de kans om op 1 avond alle musea die de stad Groningen rijk is te bezoeken.

Vijf musea voor 5 euro

Tickets kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar op tickets groningermuseum.nl.

Op vertoon van het ticket ligt op zaterdag 9 september vanaf 19 uur een polsbandje klaar in het Groninger Museum. Het polsbandje geeft toegang tot alle deelnemende musea.

Voor meer informatie: groningermuseumnacht.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen