Dingen 050 op de Vismarkt in Groningen

Foto: De Redactie

Deze zondag 21 augustus vindt Dingen 050, de alternatieve warenmarkt plaats op de Vismarkt in Groningen. De markt staat in het teken van Vintage & Designer modeshow.

Een aantal kledingwinkels uit Groningen doen mee aan de modeshow, zoals Simsalabim, Bess own Vintage, Hanx New Gents Wear & Doghouse Apparel en De Schoenenfabriek. Ook vintage modeverkopers zoals Funny Vintage en design kledingmaakster Caroline van Staveren laten kleding, schoenen, hoeden, tassen en accessoires zien.

Twee catwalk rondes zijn op de Vismarkt, te beginnen om 13.00 uur. De tweede modeshow start om 14.30 uur. Modellen van onder andere Rockschool Let’s Swing presenteren zich, mooi gemaakt door kapsters van Kapsalon Jottem.

De show concentreert zich op het podium rond de Dingen 050 galerietent. Dj Wolter zorgt voor sfeer en er is een terrasje met onder andere koffie van Caffé Mobilé.

Dingen 050

Dingen 050 is een warenmarkt voor vintage, kunst, design, vinyl, antiek en boeken. Verkopers laten iedere markt een grote variëteit aan ‘dingen’ zien. Zo tonen artiesten, beeldende kunstenaars en verkopers er bijzondere artikelen of doen ze artistieke presentaties.

Aan eerdere edities deden (strip)tekenaars, singer songwriters, dichters en Noord-Nederlandse beeldend kunstenaars mee.

De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Dingen 050 wordt georganiseerd door Antiquariaat Berger & De Vries.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen