Aftrap Primetime-Papatime.nl: samenwerking tussen Mankracht Groningen en SKSG

Foto: Communicatie SKSG

Bij het strand van de Hoornse Plas naast Kaaphoorn vindt woensdag 29 juni ‘Modderdag’ plaats. Een survivalbaan wordt opgetuigd die vaders samen met hun kroost mogen bestormen.

Op deze dag vindt met deze activiteit ook de aftrap plaats van ‘Primetime-Papatime’ oftewel quality time voor vaders en hun kinderen. Mankracht en Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) organiseren met ingang van deze maand elke laatste woensdag en/of vrijdag van de maand stoere activiteiten en workshops voor vaders en kinderen (van 4-13 jaar).

De komende maanden worden andere spraakmakende activiteiten georganiseerd, zoals een beachvoetbaltoernooi, een workshop zelfverdediging en een masterclass vaderschap.

Mankracht en SKSG willen vaders graag meer betrekken bij activiteiten met (en de opvoeding van) hun kinderen.

“Modderdag is hiervoor de perfecte openingsactiviteit”, aldus Bernard Schlimbach, projectmedewerker van Mankracht. SKSG organiseert al jaren sprankelende activiteiten op Modderdag.

Alle locaties, zowel de kinderdagverblijven, de buitenschoolse opvanglocaties als de gastouders, doen hier aan mee. Ieder op zijn of haar eigen wijze. Het is dé jaarlijks terugkerende dag waarop alle kinderen met een “moddergrijns” op hun gezicht huiswaarts keren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen