Startbewijzen Menzis 4 Mijl van Groningen bijna uitverkocht: recordaantal deelnemers in jaren

Foto: Perszaken Menzis 4 Mijl van Groningen

Met nog twee weken te gaan, zijn er nog enkele startbewijzen beschikbaar voor de Menzis 4 Mijl van Groningen, die op zondag 8 oktober wordt gelopen.

Al meer dan 21.000 deelnemers staan aan de start van het grootste loopfeest van Noord-Nederland. Daarmee lopen tijdens het evenement de meeste deelnemers in jaren mee over het traditionele parcours van Haren naar de Vismarkt in Groningen, aldus de organisatie. De inschrijvingen voor de diverse onderdelen zijn bijna uitverkocht.

De Menzis 4 Mijl van Groningen staat bekend om zijn iconische parcours, de bruisende sfeer en de fantastische mix van competitie en gezelligheid. Deelnemers hebben de keuze uit verschillende onderdelen waaronder de individuele loop, de Bedrijvenloop, de Jeugdloop en het nieuwe toegevoegde onderdeel: de Mini 4 Mijl. Daardoor is het evenement toegankelijk voor alle lopers van verschillende niveaus en leeftijden.

Het is de laatste kans voor hardloopliefhebbers om ook aan de start in Haren te staan. Inschrijven kan via www.4mijl.nl/inschrijven

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen