Voor Niets Gaat De Zon Op- festival op Grote Markt in Groningen

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Eg-T2g

Woensdag 1 juni vindt “Voor niets gaat de zon op” plaats op de Grote Markt in Groningen. ‘Voor niets gaat de zon op’ is een festival bedoeld voor mensen die met weinig financiĆ«le middelen moeten zien rond te komen.

Leven met weinig geld is een uitdaging; een uitdaging die steeds meer mensen in onze stad moeten aangaan. ‘Wat kan ik doen met een krap budget?’

Programma

Op het programma staan onder meer een informatiemarkt, inbreng- en weggeefmarkt, een kledingruilbeurs en een informatieve en interactieve workshops, zoals onder andere BudgetCoach en Jeugdwerkloosheid. Ook is er een vacaturestand en het Minima-Loket.

Er zijn veel organisaties aanwezig tijdens het festival, zoals onder meer WIJ Groningen, MJD, Humanitas en Link050. Klik hier voor alle deelnemende organisaties.

Voor niets gaat de zon op is een gratis toegankelijke festival voor zowel bezoekers als organisaties om mee te doen en te denken.

Het complete programma is hier te vinden en op de facebookpagina van Voornietsgaatdezonop.

De organisatie is in handen van Sam Events 4 U. Het festival wordt gefinancierd door de Provincie en Gemeente Groningen.

Aanvangstijd

Woensdag 1 juni 2016: 12.00 – 17.00 uur

Locatie:

Grote Markt in Groningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen