Foodfestival De Culinaire Verleiding in Groningen

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikipedia Commons/ Laig

Komend weekend staat Groningen in het teken van een heerlijk culinair weekend. Foodfestival De Culinaire Verleiding komt naar het Ebbingekwartier van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni.

Als kick-off van een het culinaire weekend in Groningen vindt er een vrijdagmiddag borrel plaats met live muziek van bands en dj’s. Ook kan er dan al genoten worden van de heerlijke culinaire hapjes van de foodtrucks.

De foodtrucks vormen samen een pop-up restaurant met een gevarieerd aanbod in streetfood, fingerfood en andere lekkernijen die ter plekke bereid worden.

Naast het vele lekkere eten is er live muziek en stand up comedy, een vintagemarkt, kindervermaak, containersessies, wijnproeverij en workshops.

Workshops Groningen

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni zijn er verschillende gratis workshops te volgen, zoals:

  • De Cubaanse Verleiding
  • Zomerse dressings en marinades
  • Gezonde smoothies
  • BBQ Experience
  • Dhana Chocolade

Er zijn maximaal 10 plekken per workshop beschikbaar, waarvan 6 plekken voor online inschrijvingen en 4 plekken voor inschrijvingen tijdens het foodfestival.

Uit alle aanmeldingen worden de deelnemers geloot en kenbaar gemaakt op de website in de week voorafgaand aan het festival. Aanmelden kan via www.deculinaireverleiding.nl/workshops-groningen/

Voor de kinderen is er volop vermaak. Er kan geknutseld en gekleurd worden in de kidscorner en er is een springkussen. Ook kan er twee maal per dag, zowel de zaterdag als de zondag een workshop “chocolade lolly’s maken” gevolgd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected].

Locatie en tijden:

Ebbingekwartierterrein Groningen

Entree zowel via Boterdiep (t.h.v. Boterdiep 49) als via de Bloemsingel (t.h.v. het Infoversum).

Vrijdag 3 juni: 17:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 4 juni: 11:00 tot 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 tot 22:00 uur

Voor meer informatie: deculinaireverleiding.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen