Stichting Het Houten Huis bestaat 5 jaar

Foto: Publiek Domein

Stichting Het Houten Huis bestaat 5 jaar. De stichting heeft als doel om jaarlijks een inzamelingsactie te organiseren voor een wisselend goed doel. Het gekozen goede doel om het feest te vieren is Stichting de Jarige Job.

60.000 kinderen vieren geen verjaardag

Niet iedere verjaardag is een feest, want 60.000 kinderen kunnen hun verjaardag niet vieren. Dit komt omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job geeft geen geld, maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-, met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

Ruim voor de verjaardag van het kind krijgen de ouders de Jarige Job verjaardagsbox. Zij zorgen ervoor dat het huis versierd is, dat de taart gemaakt is, cadeautjes zijn ingepakt en de traktatie voor op school klaar staat. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job. Hierdoor wordt een verjaardag weer een echt gezinsfeest.

het houten huis

Het Houten Huis

Het Houten Huis zamelt jaarlijks geld in voor een wisselend goed doel en werkt dan nauw samen met dit goede doel. Dit gebeurt met vele festiviteiten en Het Houten Huis. In het houten huis worden mensen opgesloten om zo 3 dagen lang hierin te verblijven en geld in te zamelen voor het goede doel.

Het programma bestaat onder ander uit optredens, de opsluiting van de bewoners in het huis voor drie dagen, een beach party en nog veel meer.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei.

Locatie:

Bar de Rits, Pottebakkersrijge 2 in Groningen

Voor meer informatie: 5 jaar Het Houten Huis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen