Kaartverkoop voor 3e editie Timmerdorp Groningen start vrijdag 20 mei

Timmerdorp Groningen 2015.
Timmerdorp Groningen 2015.
Foto: Jan Willem Wennekes

Timmerdorp Groningen wordt deze zomer voor de derde keer georganiseerd. De kaartverkoop start vandaag vrijdag 20 mei , via de website www.timmerdorpgroningen.nl.

Timmerdorp Groningen is dit jaar van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 augustus, de laatste week van de zomervakantie. De kaarten kosten 25 euro. Voor gezinnen die dat bedrag niet goed kunnen betalen is een oplossing beschikbaar. Zij kunnen contact opnemen met de organisatie.

Kinderraad: Kinderen aan de macht

Tijdens het Timmerdorp zijn de kinderen de baas. Het dorp is de hele week verboden voor volwassenen (behalve voor hen die meehelpen als begeleider).

Tot dusver waren het tóch de volwassenen die bedachten, wat er ging gebeuren, welke spellen gedaan werden, en wat het thema was van de week. Dit jaar wordt dat anders.

Er komt namelijk een Timmerdorp Kinderraad. De Kinderraad vertelt en bepaalt wat de kinderen belangrijk vinden voor het Timmerdorp. Dan zijn kinderen écht de baas.

De Kinderraad in het Timmerdorp bestaat uit vertegenwoordigers van de bewoners: de kinderen. Elke wijk in het Timmerdorp levert natuurlijk iemand voor de raad tijdens de week zelf.

Oproep: stuur je idee in!

Kinderen kunnen nu ook al invloed uitoefenen. Iedereen die een goed idee heeft, zoals een thema voor de week, een goed dorpsspel, of een mooi bouwsel dat er echt móet komen, kan zijn idee sturen naar [email protected].

De tofste, mooiste én best uitvoerbare ideeën worden tijdens Timmerdorp 2016 uitgevoerd!

Aanmelden begeleider

Wie interesse heeft om mee te helpen aan dit evenement kan zich aanmelden als begeleider op www.timmerdorpgroningen.nl/meehelpen en geef honderden kinderen een onvergetelijke week!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen