Finale Eurovisiesongfestival in Groninger Forum

Dolly Bellefleur
Dolly Bellefleur
Foto: Marcus Koppen

Wat is er leuker dan het grootste muziekevenement van de wereld, het Eurovisiesongfestival, samen met vrienden en mede-fans op groot scherm te kijken? In een sfeervolle zaal met vlaggetjes in de hand ongezouten commentaar leveren op schreeuwerige outfits en uit de bocht vliegende ballads.

Op zaterdag 14 mei organiseert het Groninger Forum voor de tweede keer dé show rond de finale van het Eurovisiesongfestival aan het Hereplein in Groningen: Douze Points Live.

Die-hard fans kunnen zaterdag 14 mei terecht bij de show rond de songfestivalfinale Om in de stemming te komen is er een voorprogramma met klassiekers, live optredens en een quiz voor de stiekeme liefhebbers van de guilty pleasure onder de muziekevenementen.

De host van de avond is helblond, langgebeend, hooggehakt en heeft een stem als een nachtegaal. Rasartiest Dolly Bellefleur zorgt ervoor dat de puntentelling in goede banen wordt geleid en zal ongetwijfeld zelf ook hoge ogen gooien. En te gast is niemand minder dat Miss Songfestival herself: Sandra Reemer!

Na het succes van vorig jaar hoopt het Groninger Forum in Groningen er een traditie van te maken.

De aanvang is van 20.00 uur tot 00.30 uur. Entree: € 7,50 normaal, (6 euro voor CJP, Studenten en 65+)

Locatie:

Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen

Voor meer informatie: groningerforum.nl/douzepointslive

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen