Drie dansvoorstellingen op één avond in VRIJDAG Theater

ENS danst.
ENS danst.
Foto: Etienne Brants

Wie van dans houdt kan op zaterdag 14 mei zijn of haar hart ophalen tijdens de dansvoorstelling van Stichting Ens in het VRIJDAG Theater in Groningen. Deze avond zijn er drie dansvoorstellingen op één avond.

Stichting ENS is een onafhankelijk dansgezelschap dat naast eigen dansstukken ook beginnende, talentvolle choreografen een kans geeft. Deze keer dansen ENS, JDC en Nikki de Graaf ieder hun eigen choreografie.

Bro And Sis – ENS

Bro And Sis is een choreografie over broertjes en zusjes op het moment dat moeder even niet kijkt. Hoe gaan ze met elkaar om en gaat dit wel goed? Spelletjes, zoals Annamaria Koekkoek, worden toegepast in de dans.

Auditie – Nikki de Graaf

Een choreografie over auditie en afwijzing. Over de fysieke en mentale uitputting van een auditie. Over de afwijzing en hoe je hiermee als danser omgaat. Een choreografie over hoe dit alles je uiteindelijk een sterker danser en persoon maakt.

On the other side is.. – JDC

On the other side is… is de tweede zelfstandige productie van JDC, een jeugddansgezelschap onder leiding van Charo Bocaranda. Kenmerkend voor het werk van Charo is haar vertelkracht. In deze choreografie nemen de dansers je mee in een prachtig verhaal.

De aanvang is om 20.30 uur. Entree: 15 euro.

Voor meer informatie: bijvrijdag.nl

Locatie:

VRIJDAG Theater, Noorderbuitensingel 11 in Groningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen