Zomerconcerten Haydn Jeugd Strijkorkest voor (echt) publiek en via livestream

Foto: Jan & Philip Pruim

Na een jaar waarin het Haydn Jeugd Strijkorkest haar best heeft gedaan om te blijven spelen, repeteren door middel van streams, online initiatieven en een aantal besloten concerten, gaat het orkest eindelijk weer voor publiek te spelen. We zijn dan ook blij om dit te kunnen doen met onze naderende Zomerconcerten op 3 en 7 juli 2021 in de Nieuwe Kerk te Groningen.

Het Zomerconcert is traditioneel het muzikale hoogtepunt van het seizoen, waarbij het Haydn Jeugd Strijkorkest het resultaat laat horen van een jaar hard werken aan prachtige muziekstukken. Dit jaar staan onder meer werken van Robert Volkmann, Antonio Vivaldi, Robert Fuchs en Astor Piazzolla op het programma, evenals mooie uitvoeringen van onze solisten Yasminder Rozeboom, Joost de Boer en Lottie Bezemer. Dit alles onder de bevlogen leiding van dirigent Jan-Ype Nota.

Beperkt aantal gasten

In verband met de corona restricties is een beperkt aantal gasten mogelijk (op uitnodiging), maar het concert is voor alle liefhebbers te bewonderen via een livestream, op zaterdag 3 juli om 20.00 uur.

Nieuwsgierig naar het Haydn Voorbereidend Strijkorkest? Kijk dan ook op woensdag 7 juli om 17.30 uur live mee naar het HVSO zomerconcert onder leiding van Gijs Philip van Schaik.

Programma

Livestream Haydn Jeugd Strijkorkest Zomerconcert – 3 juli, 20.00 uur
Livestream Haydn Voorbereidend Strijkorkest Zomerconcert – 7 juli, 17.30 uur

Kijk voor meer informatie op de website. De livestreams zijn ook na afloop terug te bekijken, via dezelfde link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen