Inschrijving 34e editie Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

Foto: 4 Mijl van Groningen

De inschrijving voor de 34e Menzis 4 Mijl van Groningen is dinsdag geopend. Het hardloopevenement vindt plaats op zondag 10 oktober.

De inschrijving is volgens de organisatie geopend door het hoopgevende vooruitzicht op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en een toenemend aantal gevaccineerde Nederlanders.

De Menzis 4 Mijl van Groningen is met meer dan 20.000 deelnemers het grootste loopfeest van het Noorden. Inschrijving is mogelijk voor de volgende categorieën recreantenloop, bedrijvenloop, wedstrijdloop, studentenloop en de jeugdloop.

“We kijken uit naar een onvergetelijke editie op zondag 10 oktober. Het wordt een geweldige belevenis voor iedereen die dit feest zo lang heeft moeten missen”, aldus de organisatie. “Mocht de ‘4 Mijl’ op 10 oktober onverhoopt vanwege Covid-19 toch niet kunnen plaatsvinden, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie”.

4Mijl4You

Voor de bijhorende Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra die op de voorafgaande avond plaatsvindt, kan men zich vanaf deze dinsdag ook aanmelden. Op zaterdagavond 9 oktober vindt de tiende editie van dit unieke evenement plaats. De 4 mijl wordt op alternatieve wijze afgelegd: wandelend, met behulp van skates, step, fiets of rolstoel en is jaarlijks vroegtijdig uitverkocht.

Het goede doel van de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You is dit jaar Quiet. Stichting Quiet Groningen zet zich in voor mensen in armoedesituaties.

Inschrijven kan op www.4mijl.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen