Openingsweekend Mary Jane Schoenenboetiek zeer succesvol verlopen

Sinds afgelopen vrijdag is Groningen een damesschoenen boetiek rijker. Mary Jane Schoenenboetiek aan de Oosterstraat werd vrijdagavond officieel geopend door Groningen City Club voorzitter Eric Bos.

Bij Mary Jane Schoenenboetiek zijn merken te vinden die je nauwelijks ergens anders in Nederland kan kopen, bijvoorbeeld Miista London. Maar vooral de merken Karmine en Pertini zijn populair. Met de komst van Mary Jane wordt de Oosterstraat steeds interessanter voor winkelend Groningen.

Aanwinst voor de Oosterstraat

Geluk bij een ongeluk, is de nieuwe schoenenboetiek volgens Eric Bos: “Vorig jaar ging de Schoenenfabriek failliet. Zonde natuurlijk, maar wel fantastisch wat ervoor in de plaats is gekomen! Lieve en Nardia hebben een enorme passie voor schoenen en die bevlogenheid is belangrijk bij ondernemen. De dames hebben heel slim gekozen voor de Oosterstraat, in de toekomst zal dit naast de Folkinge- en Zwanestraat een van de belangrijkste winkelstraten van Groningen zijn. Ik zal regelmatig langskomen om een oogje in het zeil te houden, maar voor nu wens ik Lieve en Nardia heel veel succes!”

Meer dan 150 bezoekers

Eric Bos eindigde zijn speech met het doorknippen van het lint. Mary Jane is nu officieel geopend. En dat hebben ze geweten. Afgelopen weekend bezochten meer dan 150 mensen de winkel en bijna de helft daarvan kocht iets aan.

Ook de mensen die niets kochten kregen waar voor hun geld: de winkel is een pareltje om te zien. Het interieur is geïnspireerd op de Franse warenhuizen van de jaren ’20, maar heeft een eigentijds en modern jasje.

Mary Jane Schoenenboetiek

Mary Jane Schoenenboetiek is opgericht door de jonge ondernemers Nardia van den Poll (26) en Lieve ten Duis (32). Beiden hebben jarenlange ervaring in de retail en van jongs af aan een enorme passie voor schoenen. Lieve behaalde haar diploma in Small Business & Retail Management met een specialisatie in fashion. Nardia is afgestudeerd in Footwear Design aan de ArtEZ waarna ze een eigen schoenenlijn genaamd Nardia lanceerde. In de winkel kijk je mee hoe de ontwerpster aan het werk is om haar schoenenlijn uit te breiden. De dames hebben eerder bij de Schoenenfabriek gewerkt waar zij hun kennis en kunde hebben uitgebreid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen