Tweeduizend inschrijvingen voor eerste Mobility Service Airport Night Run

Foto: Mobility Service Airport Night Run

Zaterdag 16 september vindt de eerste editie van de Mobility Service Airport Night Run over en rondom het terrein van luchthaven Groningen Airport Eelde plaats. Op dit moment hebben zich al 2.000 enthousiaste lopers ingeschreven voor dit nachtelijke hardloopevenement.

Het parcours van 10 kilometer van de Mobility Service Airport Night Run loopt door de naastgelegen bossen en over de landingsbaan van Groningen Airport Eelde.

Deelnemers kunnen op de dag zelf nog een kortere afstand kiezen van 7,5 kilometer of 5 kilometer. Deelnemers ontvangen bij inschrijving een unieke headlight.

Na afloop wordt een afterparty gehouden met een DJ. Daarnaast worden ook speciale arrangementen voor bedrijven aangeboden.

Goed doel

Aan de Airport Night Run is ook een belangrijk goed doel gekoppeld, namelijk: Amref Flying Doctors (www.amref.nl). Dit is de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika die werken aan een betere gezondheid voor kwetsbare mensen. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen.

Vanaf de opening van de inschrijving kan het belevingsevenement op veel enthousiasme rekenen en stonden er 1000 lopers ingeschreven.

Inschrijven kan nog steeds via www.airportnightrun.nl. Er kunnen maximaal 2.500 deelnemers meedoen aan het hardloopevenement.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen