Donar wint na inhaalslag in Brussel

Donar heeft na een inhaalslag met 70-72 gewonnen van Phoenix Brussels in de FIBA Europe Cup.

De wedstrijd had twee gezichten. Na een slechte start tot ver in de tweede kwart van de wedstrijd, waarin Phoenix Brussels de wedstrijd bepaalde, stond er een ander Donar op het veld na de rust.

Het eerste kwart stond het 28-18 en na het tweede kwart 51-40 op het scorebord. In het derde kwart was de achterstand teruggebracht naar 66-59. In het laatste kwart scoorde Donte Thomas bij een gelijke stand van 70-70 en bracht de eindstand op 70-72.

Topscorers bij Donar waren Matt Williams met 20 punten en Shane Hammink met 11 punten.

Door deze overwinning houdt Donar kans op het bereiken van de tweede ronde in de Europe League. De volgende wedstrijd speelt Donar volgende week woensdag 20 november tegen Pinar Karsiyaka in MartiniPlaza.