Donar wint ruim van Aris Leeuwarden

Donar heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Aris Leeuwarden overtuigend met 70-103 gewonnen.

Thomas Koenis ontbrak door griep, meldt Donar. De basketballers startten overtuigend en na het eerste kwart stond het 16-27. Oud-Donar speler Tim Hoeve viel in het eerste kwart uit met een knieblessure.

Donar bouwde de voorsprong uit naar 35-55 en mede door een goede verdediging stond het 46-81 voor Donar aan het einde van het derde kwart.

In het laatste kwart bracht Jef de Vries de score op 100 na twee achtereenvolgende driepunters. De eindstand werd 70-103.

Topscorers van Donar waren Donte Thomas met 26 punten en Carrington Love met zestien punten.

Donar staat op de derde plaats in de Dutch Basketball League met acht punten uit zes wedstrijden.

Woensdag 30 oktober speelt Donar de uitwedstrijd tegen Pinas KSK in de FIBA Europe Cup.