Matt Williams en Carrington Love tekenen bij Donar

Foto: Publiek Domein

Donar heeft voor het komende seizoen de Amerikaan Matt Williams Jr vastgelegd. Matt Williams Jr is volgens Donar een echte schutter vanaf de wing en daarnaast een goede verdediger.

Williams speelde in de NBA Summer League en in de NBA G league. In die periode speelde hij ook een aantal wedstrijden bij Miami Heat. Afgelopen seizoen was hij actief in Finland bij KTP Basket en later in Griekenland bij GS Kymis.

De Amerikaan Carrington Love tekende maandag een contract voor één seizoen bij basketbalclub Donar. Love wordt de nieuwe spelverdeler van de basketbalclub naast Leon Williams. Williams tekende voor twee seizoenen in juni.

De 1.86 meter lange Love speelde afgelopen seizoen voor Kangoeroes Basket Mechelen (België), maar Carrington is vooral bekend van zijn eerdere periode bij Zorg en Zekerheid Leiden. Daarvoor speelde hij bij Kirchheim Knights, na zijn opleiding bij Green Bay in Wisconsin.

In zijn seizoen bij ZZ Leiden was de 25-jarige pointguard niet alleen een makkelijke scorer, maar ook een van de beste assistgevers van Nederland. Hij werd verkozen in het All-Star en All-Defense team.

Ook de Amerikaan Donte Thomas speelt komend seizoen bij Donar. Thomas speelde afgelopen seizoen in Finland bij KTP Basket.

De versterking voor de selectie bestaat nu uit Shane Hammink, Thomas Koenis, Jason Dourisseau, Leon Williams, Donte Thomas, Carrington Love en Matt Williams Jr.

Het seizoen begint 17 september officieel met de kwalificatiewedstrijd voor de Basketball Champions League uit tegen SL Benfica. Donar speelt de return van deze wedstrijd drie dagen later thuis. Donar speelt een aantal oefenwedstrijden als voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden tegen SL Benfica. Kijk hier voor het programma.

(Bron: Donar.nl)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden