Office Centre nieuwe hoofdsponsor FC Groningen

Foto: © FC Groningen

Office Centre is de nieuwe hoofdsponsor van FC Groningen met ingang van het seizoen 2019/2020. Dat maakte FC Groningen donderdag bekendgemaakt.

Office Centre neemt de plaats over van softwarebedrijf Payt en staat vanaf volgend seizoen op de FC Groningen-shirts.

Payt blijft verbonden aan de Trots van het Noorden en de naam zal in het seizoen 2019/2020 op de rugzijde van de groen-witte shirts staan.

Office Centre

Office Centre Groningen aan de Kielerbocht 11 is één van de 39 vestigingen van de landelijke onderneming die Office Supplies en Office oplossingen biedt voor ondernemers. Office Centre heeft alles wat ondernemers nodig hebben onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kunnen klanten bij Office Centre terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en IT- en technische ondersteuning.

De producten, diensten en oplossingen van Office Centre zijn erop gericht om klanten tijd, geld en moeite te besparen. De oplossingen van Office Centre zijn beschikbaar in de winkels, via business-to-business, partnerships en online via www.officecentre.nl

Robbert Klaver, Commercieel Directeur van FC Groningen is bijzonder content met de komst van Office Centre als nieuwe hoofdsponsor. “We zijn er uitermate trots op dat wij elkaar hebben weten te vinden. Net als FC Groningen is Office Centre een landelijk opererende organisatie met een gezonde ambitie”.

Frans Davelaar, CEO van Office Centre, geeft als reactie: “Voetbal is een fantastische manier om de naamsbekendheid van Office Centre te vergroten. De manier waarop FC Groningen haar ambities wil bereiken past ook bij de identiteit van Office Centre. Office Centre is Trots op deze match.”

Office Centre Groningen tekende een overeenkomst voor twee seizoenen met een optie op nog een derde contractjaar.

'

Reacties

article
845297
Office Centre nieuwe hoofdsponsor FC Groningen
Office Centre is de nieuwe hoofdsponsor van FC Groningen met ingang van het seizoen 2019/2020.
https://groningen.nieuws.nl/sport/845297/office-centre-nieuwe-hoofdsponsor-fc-groningen/
2019-06-28T15:00:41+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/06/28130056/office-centre-nieuwe-hoofdsponsor-%C2%A9-FC-GRONINGEN.jpg
Sport