FC Groningen uitgeschakeld in play-offs

FC Groningen is dinsdagavond uitgeschakeld door Vitesse in de play-offs. Het werd in Arnhem 3-1.

Vitesse nam direct het initiatief en scoorde in de 2e minuut de 1-0 door een treffer van Ødegaard. In de 28e en 31e minuut maakte Tim Matavz de 2 respectievelijk 3-0. Dit was ook de ruststand.

Ook in de tweede helft was Vitesse de bovenliggende voetballende partij. Sierhuis zorgde nog voor hoop door te scoren in de 81e minuut. Het was niet genoeg. Ondanks de 2-1 in de eerste wedstrijd van afgelopen zaterdag, staat Vitesse in de finale van de play-offs.

Het voetbalseizoen 2018-2019 zit er op voor FC Groningen. FC Groningen kende een slechte begin van het seizoen en eindigt op de achtste plaats in de eredivisie.