Donar speelt gelijk in spannende wedstrijd tegen Filou Oostende

De eerste ontmoeting van Donar dinsdagavond in de achtste finale tegen Filou Oostende in de FIBA Europe Cup is geƫindigd in een gelijkspel. Het werd na een spannende wedstrijd 66-66 in MartiniPlaza.

Donar speelde een prima eerste kwart met de stand 20-17. Echter in de tweede helft kwam Filou sterk terug. De stand bij rust was 35-35.

Ook in de derde kwart ging de stand gelijk op. Na het derde kwart stond Donar op voorsprong met drie punten: 53-50.

Het laatste kwart bleven de beide ploegen gelijk aan mekaar en was de stand continu aan het stuivertje wisselen.

In de laatste seconden kreeg Donar nog een vrije worp. Teddy Gipson benutte de vrije worp waarna de westrijd eindigde in 66-66.

Teddy Gipson was tevens topscorer deze wedstrijd met 13 punten.

Volgende week woensdag 13 maart speelt Donar de returnwedstrijd in Oostende. De winnaar over deze twee duels plaatst zich voor de kwartfinale van de FIBA Europe Cup.