GHHC Groningen verliest uit van Hurley

De 3-1 van Fieke Hoff wordt gevierd.

De hockeydames van GHHC Groningen hebben zondag de uitwedstrijd tegen Hurley met 5-2 verloren.

GHHC keek na 18 minuten spelen al tegen een achterstand van 3-0 aan. Senna Bombach opende de scoorde na 11 minuten spelen, gevolgd door een benutte strafcorner in de 16e minuut door Gitte Michels en de score van Teuntje Horn in de 18e minuut.

Groningen knokte zich terug na een score van Fieke Hoff in de 28e minuut. Bij rust stond het 3-1. Noor Hakker zorgde voor de 3-2 in de 43e minuut.

Hurley scoorde echter hierop nog twee keer. Gitte Michels schoot voor de 2e keer binnen bij een strafcorner in de 58e minuut en Senna Bombach scoorde in de 65e minuut haar tweede goal van de middag.

GHHC staat door het verlies op de laatste en 12e plaats met twee punten uit tien duels.