Opnieuw nederlaag voor hockeydames GHHC

Het doelpunt van Willemijn Bos wordt gevierd.

De hockeydames van GHHC hebben zondag opnieuw verloren. Het werd 1-6 voor Den Bosch op de Harener Holt.

Ireen van den Assem maakte in de 6e minuut de 1-0 voor Den Bosch vanuit een strafcorner. Door een goal van Frédérique Matla was de stand na 14 minuten spelen 2-0.

Opnieuw door een strafcorner scoorde Matla de 3-0. Willemijn Bos van GHHC maakte vervolgens de 3-1 na een strafcorner.

Na rust liep Den Bosch verder uit doordat Margo van Geffen scoorde in de 38e minuut. Drie minuten later zorgde Lidewij Welten voor de 5-1 voorsprong voor Den Bosch.

In de 65e minuut bepaalde Ireen van den Assem met een strafbal de eindstand 6-1.

Door de overwinning is Den Bosch gestegen van de vijfde plek naar de eerste plek.

GHHC blijft op de laatste plek  met 1 punt uit 5 duels net als Huizen.