Verlies en gelijkspel voor hockeydames GHHC dit weekend

De hockeydames van GHHC hebben dit weekend bij twee gespeelde wedstrijden zowel verloren als gelijk gespeeld.

Vrijdagavond werd stevig verloren van Laren. Het werd 8-0 voor Laren op de Harener Holt.

De ruststand in Haren was 5-0. In twaalf minuten scoorde Laren drie keer en ook voormalig GHHC-speelster Pam van Asperen scoorde. Na de rust scoorde Klaartje de Bruin nog een keer. Zij speelde ook in het verleden voor GHHC.

Zondag speelde GHHC de uitwedstrijd tegen Pinoké  uit Amsterdam. GHHC scoorde in deze wedstrijd driemaal. Ze wisten drie keer terug te komen van een achterstand.

Bij rust was de stand nog 0-0. Echter in de tweede helft scoorde Frederique Malefuson in de 48e minuut de 1-0 voor Pinoké. Een minuut later stond het alweer gelijk op het veld in het Amsterdamse Bos, dankzij een doelpunt van Fieke Hoff. In de 52e minuut zorgde Frances Westenberg opnieuw voor een voorsprong voor promovendus Pinoké. Willemijn Bos scoorde in de 59e minuut de 2-2 vanuit een strafcorner.

Vijf minuten voor tijd zette Pamela Raaff de thuisploeg opnieuw op voorsprong. In de extra tijd zorgde Hedi Koning voor de bevrijdende 3-3 vanuit een strafcorner.

GHHC staat met 1 punt uit 4 wedstrijden nog wel onderaan, maar ook Hurley en Huizen hebben tot nu toe nog maar één punt behaald.