Donar wint ook van Apollo Amsterdam

Donar heeft zondag met 90-61 de thuiswedstrijd van Apollo uit Amsterdam gewonnen met 90-61.

De thuisploeg speelde zonder de licht geblesseerde Evan Bruinsma en Bradford Burgess. De 16-jarige Rienk Mast mocht starten in de basis, meldt Donar. Groningen nam in het eerste kwart een snelle voorsprong. De stand na het eerste kwart was 24-20 en bij rust was de stand 41-38.

In het derde kwart breidde Donar de voorsprong uit naar 69-48. De wedstrijd eindigde met 90-61.

Topscorers bij Donar waren Drago Pasalic met 20 punten, Rienk Mast met 18 punten en Arvin Slagter met 14 punten.

Donar staat op de eerste plaats in de Dutch Basketball League met 52 punten uit 30 wedstrijden. Deze winst betekent ook dat Donar ongeacht de twee komende wedstrijden definitief boven aan het klassement blijft.

Komende dinsdag speelt Donar tegen BAL uit Weert in MartiniPlaza.