Ruime winst Donar op Den Helder Suns

Donar heeft zaterdagavond opnieuw gewonnen. De Groningse basketballers wonnen met 98-62 van Den Helder Suns.

Donar speelde zonder de licht geblesseerde Jason Dourisseau. In het eerste kwart keken ze eerst tegen een kleine achterstand van 9-11 aan, maar het eerste kwart eindigde toch in een ruime voorsprong van 27-18. Bij rust stond het 50-37. In het derde kwart liep Donar langzaam verder weg en eindigde het derde kwart in 74-53. De eindstand werd bepaald op 98-62 in het voordeel van Donar.

Topscorers bij Donar waren Brandyn Curry met 17 punten en Sean Cunningham met 14 punten. Bij Den Helder was oud-Donar-speler Tjoe de Paula topscorer met 19 punten.

Donar blijft koploper in de Dutch Basketball League met 24 punten uit 14 wedstrijden.