Donar wint van Landstede

Donar heeft zondagmiddag in eigen huis gewonnen van Landstede Basketball. De basketballers wonnen de wedstrijd met 79-68.

Donar startte de wedstrijd aarzelend en kwam met 10-17 achter te staan. Daarna volgde echter een 20-0 run, meldt Donar. Stand eerste kwart: 27-17. Echter na een voorsprong van 30-17 kwam Landstede sterk terug in de wedstrijd. Bij rust was het 40-38. Olaf Schaftenaar zorgde met een aantal driepunters dat Landstede terugkwam, maar derde kwart stond het 64-53 voor Donar. In het laatste kwart werd het uiteindelijk 79-68.

Topscorers bij Donar waren Thomas Koenis met 17 punten, Jason Dourisseau met 15 punten en Brandyn Curry met 13 punten.

Donar staat door de overwinning op Landstede nu op de tweede plaats in de Dutch Basketball League met tien punten uit zes wedstrijden.

Woensdag 15 november speelt Donar thuis tegen tegen Bosna in de Europe Cup.