Opnieuw verlies voor FC Groningen

Sparta stadion Rotterdam.

FC Groningen heeft zondagmiddag opnieuw verloren. In Rotterdam werd het 2-1 voor Sparta. Groningen staat na tien wedstrijden op de 14e plaats.

Halverwege de eerste helft zorgde Mühren voor de voorsprong voor de thuisclub. In de 36e minuut maakt Ludovit Reis met zijn afstandsschot de gelijkmaker.

Vlak voor rust legde scheidsrechter Bas Nijhuis de bal op de stip, nadat Mühren vastgehouden werd door Memisvic.

In de tweede helft kon FC Groningen het Sparta niet moeilijk maken. In de laaste minuten raakte Veldwijk nog de paal en Drost de lat. Groningen leed de vierde uitnederlaag van het seizoen. ondanks dat kort voor het eindsignaal nog de paal en de lat werden geraakt.

Sparta heeft door de winst net als de FC Groningen, negen punten uit tien duels. NAC heeft acht punten en Roda JC staat laatste met zeven punten.