GHHC verliest van Laren

Oud-speelster Pam van Asperen (nu Laren) in duel met de keeper van GHHC.

GHHC heeft zondag met 4-1 verloren van Laren. Hierbij scoorde ex-GHHC hockeyster Pam van Asperen twee keer.

De hockeysters van GHHC kwamen vroeg in de wedstrijd op achterstand. In de vierde minuut werd van Asperen vrijgespeeld, waarop zij scoorde.

In de tweede helft benutte Lieke van Wijk van Laren een strafbal. Pam van Asperen maakte de 3-0.

Amelia Katerla scoorde voor Groningen de 3-1 via een snelle uitbraak. Maxime Kerstholt bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 4-1.

GHHC staat onderaan in de hoofdklasse met één punt uit zes wedstrijden.

Op vrijdag 13 oktober staat de bekerwedstrijd, uit tegen Pinoké, op het programma. Volgende week zondag komt Nijmegen op bezoek in Haren voor de competitie.

Op de foto duel tussen Pam van Asperen (nu Laren en oud speelster van GHHC) en de keeper van GHHC.