GHHC blijft koploper bij indoorhockey

De hockeysters van GHHC blijven aan kop staan in de hoofdklasse indoor poule A van het indoorhockey. Zaterdag verloren de dames in Almere met 4-2 van Amsterdam. De tweede wedstrijd werd echter gewonnen met 4-3 van Union.

In de eerste wedstrijd tegen Amsterdam was het bij rust 2-2. Klaartje de Bruin en Annemiek zorgden voor 1-2 na de vroege 1-0 van Amsterdam. Julia Müller maakte vlak voor rust de gelijkmaker. Sterre Deetman en opnieuw Müller zorgden voor de Amsterdamse overwinning.

GHHC won de tweede wedstrijd met 4-3 van Union. Twee treffers van Willemijn Bos en een van Pam van Asperen zetten GHHC met 3-0 op voorsprong. Union kwam na rust terug tot 3-2. Klaartje de Bruin zorgde voor 4-2. Josine Kapelle van Union zette vlak tijd de 4-3 eindstand op het bord.

Doordat Amsterdam verrassend met 3-2 van Laren verloor werd GHHC blijft alleen koploper met 18 punten uit 8 wedstrijden na een verrassende nederlaag van Amsterdam tegen Laren met 2-3.

Kampong is tweede met zestien punten, gevolgd door Amsterdam met vijftien punten.