FC Groningen lanceert eigen online tv-kanaal

Foto: Jan Buurma

FC Groningen heeft een eigen online tv-kanaal gelanceerd. Supporters van de Trots van het Noorden en alle andere voetballiefhebbers kunnen vanaf nu 24 uur per dag alle video’s van de eredivisieclub online bekijken.

Dat heeft FC Groningen dinsdag bekendgemaakt.

Op FC Groningen TV zijn exclusieve reportages te zien, interviews, samenvattingen en unieke beelden van achter de schermen. Ook is er de mogelijkheid tot live streaming op het kanaal.

Zo is FC Groningen onder meer van plan om persconferenties, (oefen)wedstrijden en bijzondere activiteiten binnen de club live te streamen.

Website en gratis app

FC Groningen TV is te bekijken via de website van de club www.fcgroningen.nl/fc-groningen-tv, op een tablet en via de smartphone. Hiervoor is de speciale gratis app van FC Groningen TV te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store.

Om FC Groningen TV te kunnen bekijken vanuit de app is een éénmalige registratie noodzakelijk. Dit kan met je Facebook-account of een e-mailadres met wachtwoord. Na registratie kun je onbeperkt gratis kijken. De gegevens worden niet gebruikt voor commerciële boodschappen.

Interactief

Het Zwolse bedrijf TradeCast heeft de techniek achter FC Groningen TV verzorgd en biedt de Groningse voetbalclub daarmee talloze nieuwe, interactieve video-formats.

Bijzonder is ook de interactiviteit van FC Groningen TV: supporters kunnen met hun smartphone of tablet zelf ook videoboodschappen insturen. Alle video’s kunnen bovendien gemakkelijk online gedeeld worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen